Formanden valgt ind i DLFs Hovedstyrelse

_DSC4666

Det er ganske enkelt helt utroligt fantastisk. Jeg er naturligvis rigtig glad for at være blevet valgt, men samtidig også utrolig taknemmelig for den kæmpe støtte jeg har fået undervejs. Det gælder alle jer, der bakkede op undervejs og var med til at sprede budskabet om mit kandidatur og til alle jer, der stemte på mig, så dette her kunne lykkes.

Især har Ella Riisbank (Læsekonsulenternes Landsforeningen), Sanne Weisbjerg (næstformand i FTHF), Klaus Rømer (specialskolelærer og styrelsesmedlem i Kolding) samt Bjarne Dalum (TR i Randers), været utrættelige og vedholdende i deres evige ”holden-os-alle-til-ilden-og-få-nu-stemt – kampagne”. Deres brug af Facebookgruppe, netværk og sparring har været helt uvurderligt.

Med 16.911 stemmer, endte jeg med det 12. højeste antal stemmer, altså pænt over de 11.704, som den 18. og sidste kandidat kom ind i Hovedstyrelsen med. Stemmerne kom fra hele landet og især en høj stemmeprocent på PPR og fra andre mindre medlemsgrupper banede vejen for det flotte valg.

I lige knap halvdelen af de 80 kredse var mit stemmetal det næst- eller tredje-højeste, hvilket vidner om, at der har været stemt massivt på én kandidat i kredsene – og at der således ofte stemmes efter ”geografiske” kandidater. Mit geografiske bagland fra Aarhus vidner lidt om dette, da jeg her fik mit højeste antal stemmer, men langt de fleste af mine stemmer kommer som sagt fra hele landet.

 

Jeg glæder mig naturligvis til at komme til at profilere vores fag yderligere, og det bliver nu også fra en endnu mere central position. Samtidig håber jeg, at kunne leve op til de forventninger andre mindre medlemsgrupper også må have til mit valg. De har ligeledes krav på, at deres fagpolitiske dagsordener bliver varetaget, og det vil jeg i den grad forsøge at leve op til.

Så der bliver masser af spændende arbejdsopgaver at se frem til fra d. 1. januar og de næste fire år frem – men jeg er klar!

 

Erik Cloyd Ebsen

Formand for FTHF