Kurser

Gratis medlemskurser 

FTHF’s gratis medlemskurser afholdes som regel en gang om året. De nye gratis kurser bliver annonceret her på hjemmesiden – og du kan roligt glæde dig. 

 

 

Fyraftensmøde om verbal dyspraksi

Øre-næse-hals-speciallæge Gohar Nikoghosyan-Bossen informerer om definitionen på verbal dyspraksi, forløbsbeskrivelsens tilbliven og dens anbefalinger to steder i landet i løbet af maj og juni måned. 

Læs mere om tid, sted og pris

 


FTHF og FUA inviterer i samarbejde med Stemmenetværket til oplæg med Inge Brink Hansen

Temaet er “Virksomme stemmeøvelser – og hvordan logopæder kan hjælpe sangere, der har stemmeproblemer” og kurset blev afholdt onsdag den 16. maj 2018 på Hobro Vandrehjem.

Slidsene fra dagen bliver lagt op på hjemmesiden her, så snart vi har dem. 

 

 

page1image536page1image704page1image872page1image1040

Intervention over for unge i udskolingen, der stammer

I samarbejde med Audiologopædisk Forening, Foreningen af tale-hørelærere i Folkeskolen og Foreningen af Universitetsuddannede Audiologopæder arrangerer Stammeforeningen i Danmark igen i år en workshop for logopæder. Det er den 7.november 2018 i Jelling og den 8. november 2018 i Taastrup.

Du kan få mere information her. 

 

 

Eksterne kurser


PEVOC Pan-European Voice Conference 2019

PEVoC13 afholdes i 2019 den 27. – 31. august i København. Du kan læse mere og holde dig opdateret her.


15. Nordiske Symposium om Børnesprog den 23. - 24. maj 2018

Center for Sprog og Læring, Syddansk Universitet, Danmark, arrangerer symposiet med temaet læring i skolen. Læs mere her 15. Nordiske Symposium om Børnesprog


RST Grundkursus

Stemmeakademiet tilbyder unikt stemmepædagogisk RST (Ressource Stemme Træning) kursus, der giver dig en stærk personlig stemmemæssig udvikling. Læs mere på http://www.stemmeakademiet.dk/


Coblenzer/ Ørsted VRF kursus 2018-2019

Her er datoerne for Åse Ørsteds kurser i Vejrtrækningsrytmisk Fonation i 2018. Du kan også besøge VRF’s hjemmeside http://coblenzer.net for mere information og artikler.