Kurser

Gratis medlemskurser 

FTHF’s gratis medlemskurser afholdes i 2018 maj/juni måned. Snart vil de nye gratis kurser blive annonceret – og du kan roligt glæde dig. I 2017 var der stor tilslutning til de gratis medlemskurser med Sprogeriet.

 

 

FTHF og FUA inviterer i samarbejde med Stemmenetværket til oplæg med Inge Brink Hansen

Temaet er “Virksomme stemmeøvelser – og hvordan logopæder kan hjælpe sangere, der har stemmeproblemer” og kurset afholdes onsdag den 16. maj 2018 på Hobro Vandrehjem.

Klik her for mere information

 

Eksterne kurser

ALF’s efteruddannelseskursus 9. – 10. april 2018

Husk at du kan tilmelde dig til medlemspris, hvis du er interesseret i at deltage i Audiologopædisk Foreningen’s efteruddannelseskursus på Nyborg Strand i 2018,  Læs her om hvilke temaer du kan følge kurset. 


PEVOC Pan-European Voice Conference 2019

PEVoC13 afholdes i 2019 den 27. – 31. august i København. Du kan læse mere og holde dig opdateret her.


15. Nordiske Symposium om Børnesprog den 23. - 24. maj 2018

Center for Sprog og Læring, Syddansk Universitet, Danmark, arrangerer symposiet med temaet læring i skolen. Læs mere her 15. Nordiske Symposium om Børnesprog


RST Grundkursus

Stemmeakademiet tilbyder unikt stemmepædagogisk RST (Ressource Stemme Træning) kursus, der giver dig en stærk personlig stemmemæssig udvikling. Læs mere på http://www.stemmeakademiet.dk/


Coblenzer/ Ørsted VRF kursus 2018

Her er datoerne for Åse Ørsted’s kurser i Vejrtrækningsrytmisk Fonation i 2018. Du kan også besøge VRF’s hjemmeside http://coblenzer.net for mere information og artikler.