Kurser

Gratis medlemskurser 

 

 

page1image536page1image704page1image872page1image1040

Intervention over for unge i udskolingen, der stammer

I samarbejde med Audiologopædisk Forening, Foreningen af tale-høre-lærere i Folkeskolen og Foreningen af Universitetsuddannede Audiologopæder arrangerer Stammeforeningen i Danmark igen i år en workshop for logopæder. Det er den 7.november 2018 i Jelling og den 8. november 2018 i Taastrup. 

Du kan få mere information her. 


Børns møde med tekster

FTHF og Læsekonsulenternes Landsforening er som noget nyt gået sammen om en fælles gratis kursusdag for vores medlemmer. Vi har som tale-høre-konsulenter og læsekonsulenter en fælles faglig interesse i at styrke børns sprog og læsning, derfor har vi inviteret Hanne Trebbien til at komme og fortælle om, hvordan vi kan styrke børns tænkning og forståelse i mødet med tekster i såvel børnehave som skole. Læs mere om kurset.

Deadline er nået og det er ikke længere muligt at tilmelde sig arrangementerne. 

Alle tilmeldte får særskilt besked den 24.10. Har du IKKE fået besked, kan du henvende dig til kassereren og høre om du er tilmeldt og mailen til dig evt. er fejlet.


 Inge Brink Hansens handouts fra stemmekurset..

..med temaet “Virksomme stemmeøvelser – og hvordan logopæder kan hjælpe sangere, der har stemmeproblemer”. Kurset blev afholdt onsdag den 16. maj 2018 på Hobro Vandrehjem.

Her finder du slidsene fra dagen + artiklerne vi talte om:

 
 
 
 
 

Eksterne kurser

PEVOC Pan-European Voice Conference 2019

PEVoC13 afholdes i 2019 den 27. – 31. august i København. Du kan læse mere og holde dig opdateret her.


Dansk Larygologisk Selskabsårsmøde

DLS afholder årsmøde i Middelfart den 25. – 26. januar 2019. Temaet er recurrens parese.

Læs det spændende program her


THE SECOND ANNUAL SOPRACON SYMPOSIUM ON SOCIAL INTERACTION 

Syddansk Universitet arrangerer symposium med temaet “Children relying on augmentative and alternative communication in interaction” den 1. oktober 2018.


RST Grundkursus

Stemmeakademiet tilbyder unikt stemmepædagogisk RST (Ressource Stemme Træning) kursus, der giver dig en stærk personlig stemmemæssig udvikling. Læs mere på http://www.stemmeakademiet.dk/


Coblenzer/ Ørsted VRF kursus 2018-2019

Her er datoerne for Åse Ørsteds kurser i Vejrtrækningsrytmisk Fonation i 2018. Du kan også besøge VRF’s hjemmeside http://coblenzer.net for mere information og artikler.