Stillingsopslag

Vesthimmerlands kommune søger konsulent til CPP/PPR

Har du en logopædisk uddannelse eller en diplomuddannelse med speciale i logopædi eller er du godt på vej i en diplomuddannelse, og har bestået mindst 3-4 moduler i tale, sprog og kommunikation, kan du komme i betragtning. Vesthimmerlands kommune kan også være behjælpelig med at færdiggøre diplomuddannelsen. Det er afgørende, at du er god til at skabe relationer og er tillidsvækkende i kontakten med andre. Er du god til at samarbejde, samt være positiv og fleksibel i din tilgang til andre og har du interesse for alternativ kommunikation så er denne stilling nok lige noget for dig.

Ansøgningsfrist den 30. oktober 2018 – tiltrædelse 1. januar 2019

Du kan læse mere om stillingen her


Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Foreningen af tale-høre-lærere i Folkeskolens arbejdsområde og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne. Der er selvfølgelig andre stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er I interesserede i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til bofthf@gmail.com 

Send gerne opslaget som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses – eller i en PDF fil. Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, når I opslår en logopæd-stilling og ønsker at mange ser opslaget.