Stillingsopslag


PPR Hvidovre Kommune søger afdelingsleder for logopæder

Er du logopæd med lyst til ledelse? Så er stillingen her måske lige dig. Ansættelsen er fra den 1. oktober 2018 som afdelingsleder for 11 PPR-logopæder – du vil fungere som deres personaleleder. Sammen med dine medarbejdere vil du videreudvikle fagligheden og styrke samarbejdet mellem logopæderne og de mange andre faggrupper og afdelinger i kommunen. 
Ansøgningsfristen er den 5. august 2018

Her kan du læse mere om stillingen 


Tale-høre-konsulent søges til solskinsøen

Ved Center for Børn og Familie, PPR på Bornholm er en tale-høre-konsulentstilling ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 timer ugentligt.

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2018


Tale-høre-konsulent til PPL i Viborg 

En spændende stilling som tale-høre-konsulent i smukke Viborg er ledig. Stilling er på 37 timer og ansøgningsfristen er den 15. juni 2018.

Har du lyst til arbejdet med flersprogede? Så er denne stilling nok lige noget for dig.

Tjek stillingen lige herStilling som leder for logopæderne i Ishøj kommune

Visionær leder søges til 11 dygtige tale-høre-konsulenter i Center for Børn og Forebyggelse i Ishøj kommune.

Kan du se dig selv som leder? Tænk over det til senest den 7. juni 2018

Læs mere om lederjobbet her


Tidsbegrænset deltidsstilling som logopæd i Fredericia

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning har en tidsbegrænset 20 timers stilling som tale-høre- konsulent ledig fra 1. august 2018 til 31. juni 2019.

Læs mere om stillingen her


Logopæd til Center for børn og Unge i Næstved kommune

Tale-høreTeamet som er organiseret i BørnefamilieEnheden søger en ny medarbejder til en stilling som tale-høre-konsulent på 34 timer/uge pr. 1. september 2018 eller snarest derefter. Ansøgningsfrist 17. juni 2018

Se opslaget her


PPR Svendborg og Ærø søger logopæd 

En 37 timers tale-høre-konsulentstilling er ledig med tiltrædelse pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter. PPR Svendborg og Ærø betjener kommunernes børn, unge og familier inden for 0-18 års området i et nært samarbejde med alle øvrige faggrupper på børne- og ungeområdet. 

Læs de spændende detaljer om jobbet her


Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Foreningen af tale-høre-lærere i folkeskolen’s arbejdsområde og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne. Der er selvfølgelig stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er du/I interesserede i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til hjemmeside@fthf.dk

Send gerne opslaget i PDF eller som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses. Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, hvis man opslår stilling som tale-høre-lærer, logopæd eller audiologopæd og ønsker at mange ser opslaget.