Stillingsopslag

Lejre Kommune søger en tale-høre-konsulent, der arbejder tværfagligt og helhedsorienteret

Har du lyst til at arbejde i en PPR, hvor fokus er på trivsel og udvikling i fællesskaber? Vil du gerne have et godt kollegafællesskab og varierende og udfordrende arbejdsopgaver? Kan du arbejde selvstændigt med dit eget ansvarsområde og selv tilrettelægge arbejdet? Så klik her og få mere information om stillingen.

Ansøgningfristen er den 30. november 2017


Sprog-læse-konsulent til Mariagerfjord kommune

PPR i Mariagerfjord kommune har pr 1. januar 2018 en spændende 37 timers stilling ledig til en positiv, ambitiøs, imødekommende og fagligt dygtig medarbejder. 

Ansøgningsfristen er den 6. december 2017.

Læs om stillingen her


Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Foreningen af tale-høre-lærere i Folkeskolens arbejdsområde og som foreningen er blevet bedt formidle til medlemmerne. Der er selvfølgelig stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er du/I interesserede i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til hjemmeside@fthf.dk

Send gerne opslaget i PDF eller som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses. Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, hvis man opslår stilling som tale-høre-lærer, logopæd eller audiologopæd og ønsker at mange ser opslaget.