Stillingsopslag

Logopæd til Vesthimmerlands kommune

Er du tale-høre-konsulent, logopæd eller på vej til at blive det kan du søge denne faste stilling på fuld tid i tale-sprog-afdelingen. Stillingen er tilknyttet et distrikt, som bl.a. indeholder opgaver på en specialskole, hvor der arbejdes med alternativ kommunikation. Stillingen indeholder ellers opgaver i dagtilbud og på skoleområdet i det nordlige distrikt og med traditionelle talepædagogiske opgaver i et tværfagligt samarbejde med flere faggrupper.

Læs mere om jobbet og ansøg før den 18. januar 2019 


Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Foreningen af tale-høre-lærere i Folkeskolens arbejdsområde og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne. Der er selvfølgelig andre stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er I interesserede i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til bofthf@gmail.com 

Send gerne opslaget som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses – eller i en PDF fil. Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, når I opslår en logopæd-stilling og ønsker at mange ser opslaget.