Stillingsopslag

Fast stilling på 37 timer om ugen i Randers kommune

Nu har du chancen for at få et spændende job som logopæd ved Center for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Randers Kommune pr. 1. oktober 2018. Er du fagligt velforankret, udviklingsorienteret og engageret og holder du dig opdateret omkring den logopædiske udvikling? Kan du omsætte din faglighed til praksisnær sparring, rådgivning og undervisning og arbejde selvstændigt, systematisk og tværfagligt? Så er denne stilling nok lige noget for dig.  

Læs om stillingen her, men skynd dig, ansøgningsfristen er den 21. august!


Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Foreningen af tale-høre-lærere i Folkeskolens arbejdsområde og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne. Der er selvfølgelig andre stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er I interesserede i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til bofthf@gmail.com 

Send gerne opslaget som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses – eller i en PDF fil. Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, når I opslår en logopæd-stilling og ønsker at mange ser opslaget.