Stillingsopslag

PPR Svendborg og Ærø søger tale-høre-konsulent / audiologopæd

En 37 timers tale-høre-konsulentstilling er ledig med tiltrædelse pr. 1. juni 2018 eller snarest derefter. PPR Svendborg og Ærø betjener kommunernes børn, unge og familier inden for 0-18 års området i et nært samarbejde med alle øvrige faggrupper på børne- og ungeområdet. 

Læs de spændende detaljer om jobbet her


Her på siden er det muligt at se de ledige stillinger, der ligger indenfor Foreningen af tale-høre-lærere i folkeskolen’s arbejdsområde og som foreningen er blevet bedt om at formidle til medlemmerne. Der er selvfølgelig stillinger, der ikke er meddelt til foreningen, så stedet her giver på ingen måde et udtømmende og fuldstændigt billede af stillingssituationen, men det kan alligevel være et relevant sted at holde sig orienteret.

Er du/I interesserede i at få en stilling omtalt her, kan stillingsopslaget sendes til hjemmeside@fthf.dk

Send gerne opslaget i PDF eller som et link til jeres hjemmeside, hvor opslaget kan ses. Foreningen tager sig ikke betalt for denne service, men ser det som almindelig medlemsservice, så hvorfor undlade denne mulighed, hvis man opslår stilling som tale-høre-lærer, logopæd eller audiologopæd og ønsker at mange ser opslaget.