Tale-Høre-Nyt

Du kan nu læse Tale-Høre-Nyt nr. 3, september 2018, årgang 39 ved at klikke på billedet af bladet her på skærmen. Formatet her er egnet til print på et trykkeri og måske lidt mindre egnet til print på A4 papir. FTHF anbefaler at du tænker på miljøet, før du udskriver.

 

 

 


 

Foreningens medlemsblad

Deadlines til medlemsbladene i 2018 er mandag den 26. februar, onsdag den 23. maj, mandag den 27. august (blad nr 3 udkommer digitalt) og mandag den 19. november.

Vi modtager gerne indlæg fra medlemmerne. Du er velkommen til at kontakte bladets redaktør Kirsten Andersen for at høre om muligheder. Redaktørens email er redaktor@fthf.dk.

Vi kan desværre ikke bringe ældre blade her på hjemmesiden med fuldt indhold. Men er du medlem og ønsker du adgang til bladene, ret da henvendelse til hjemmeside@fthf.dk. Du vil så få adgang til en mappe i Dropbox indeholdende alle blade siden 2006.

Er du medlem og har du IKKE modtaget bladet, må der være sket en fejl. Ret da henvendelse til foreningen ved henvendelse til redaktor@fthf.dk. Vi vil derefter gå i gang med at finde fejlen og fremsende bladet til dig enten i papirform eller elektronisk.