FTHF 50 år den 6. juni 2019!

FTHF 50 år den 6. juni 2019!

Det blev et brag af et jubilæum i Horsens!

Tæt på 80 deltagere fik en god og varm dag, og dagen blev den festdag for foreningen, som bestyrelsen havde håbet på.

Der kommer her på siden billeder og videoer fra dagen, således at de der ikke deltog har mulighed for at få en fornemmelse af dagen.

Danmarks Lærerforenings formand, Anders Bondo Christensen, sendte en videohilsen, da han ikke kunne være til stede på dagen i Horsens.
Han ønskede os til lykke og blandt andet var glad for at blive bidt i haserne af foreningen med mellemrum, men han bad os også selv gøre opmærksom på os selv og ikke blot sidde og vente på opmærksomhed fra andre. 
Bjørn Hansen fra Lærerforeningens hovedstyrelsen havde ligeledes mange fine ord til os og var glad for samarbejdet med foreningen. 
Se videoen fra Anders Bondo HER


Herunder ser I fx Flemming Jensens muntre monolog omhandlende skolens taledæpagog! Han var en af de inviterede talere på dagen.
Klik HER!

Som formand holdt Sanne Vilstrup en jubilæumstale som bla. tog os igennem foreningens 50 år og de mange års udvikling og forskellige bestyrelses tanker og beslutninger i afgørende faser. Spændende med dette gode indblik. Klik HER

Læs Folkeskolens omtale af det HER.

Jane Mogensen, som nu mange gange har guidet os igennem Vingstedkurserne, påtog sig også opgaven med at kitte denne dag sammen for os alle.

Derefter kom Helle Blunk Brandt med godt indlæg om logopædiens fortid – nutid og fremtid (se det HER) og havde bla. et godt narrativ om Jytte Jordal og hendes mangeårige virke for specialpædagogikken og den kreative tilgang hun altid har haft til sit virke. Se oplægget HER!


Rinike Brouwer tog os igennem en indlæg om børn, sprog, billeder og flere sprog, bla de mange forskelle, der er på logopæders arbejdsfelt i mange forskellige lande. Det kommer også til at ligge her til interesserede.

Alle disse vedkommende ord blev rammet ind af et godt arrangement på Bygholm Hotel, hvor der ikke var en finger at sætte på arrangementet. En glimrende tapas-frokost med masser af spændende retter og så ellers et par smukke og meget store jubilæumskager med tilhørende logo og lykønskningstekst og dertil gode “bobler”.

Se en stak billeder fra dagen – klik HER

Hold øje med denne side og nyd de mange billeder og videoer – og se frem til de afsmittende effekter, der vil dukke op på Vingstedkurset til efteråret.

Med venlig hilsen
FTHFs bestyrelse