Kassererens kommentar

Kontingentopkrævningen for medlemskabet i 2019.

Kontigent for 2019 er kr.500,- 

Kun betalende medlemmer modtager medlemsbladet og deltager på Vingstedkurset til reduceret pris. Ligeledes skal man være på foreningens medlemsliste for at kunne deltage i foreningens gratis eftermiddagskurser – her gælder ingen ekstrabetaling som adgangsbillet, kun medlemskab.

Kontingentet for 2018 er indberettet til SKAT, således at der er fradrag for det ligesom tidligere år for alle, som har cpr-nr tilknyttet medlemskabet. I forlængelse af det, er der udsendt kontingentopkrævning for 2019.
Tjek meget gerne at du HAR sat den til betaling den 15. marts, og er du i tvivl, så kontakt mig gerne: kasserer@fthf.dk

Jeg vil godt anbefale appen “Betalingsservice”. Den er gratis, MEGET nem og intuitiv at bruge, og kan meget let lægge kontingentindbetalingen ind i betalingsservice. Her kører det automatisk præcis så længe man ønsker det, og når medlemskabet engang skal slutte, er det LIGESÅ let at afslutte automatikken i betalingen – et enkelt swipe og betalingen stopper.

De senere år har vist et temmelig stabilt medlemstal, og der er stadig en del, som vælger at blive “særlige medlemmer”, når de trækker sig fra arbejdsmarkedet. Efter vi har indført, at alle arrangementer kun er for foreningens medlemmer, så er “Gratis kurserne” og “Vingstedkurset” bestemt medvirkende til gennem det meste af et år, at vise nye medlemmer, hvem “vi” er og ganske mange vælger derefter at fastholde og fortsætte deres medlemskab, hvilket jo er ganske tilfredsstillende.

Tøv ikke med at kontakte mig på kasserer@fthf.dk, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller andet relevant.

Husk vi har en samarbejdsaftale med Danmarks Lærerforening, og at det er denne aftale, der kvalificerer til fradraget af kontingent på selvangivelsen.

Husk også at jo flere vi er, jo større røst og indflydelse har vi, når der snakkes om de små medlemsgrupper med DLF, så ser du kollegaer, der ikke er medlem af foreningen, kunne det sikkert være fint at sende dem et link til www.fthf.dk, hvor de kan orientere sig om foreningen og også melde sig ind, hvis den tiltaler dem.

/ Kassereren