Kurser

Gratis medlemskurser 

 

 

 

Børns møde med tekster

FTHF og Læsekonsulenternes Landsforening gik som noget nyt i efteråret 2018 sammen om en fælles gratis kursusdag for vores medlemmer. Vi har som tale-høre-konsulenter og læsekonsulenter en fælles faglig interesse i at styrke børns sprog og læsning, derfor inviterede vi Hanne Trebbien Daugaard til at komme og fortælle om, hvordan vi kan styrke børns tænkning og forståelse i mødet med tekster i såvel børnehave som skole. 

Kurset blev afholdt tre steder i landet, to i Jylland og et på Sjælland den 22., 28. og 29. november 2018. Alle tre kurser var identiske, og medlemmerne havde muligheden for at melde sig på den kursusdag, der passede dem bedst. Kurset var kun for medlemmer af FTHF og LL og havde stor tilslutning. 

Hanne Tribbein Daugaard skrev den 2. december 2018:

“Tusind tak for denne gang. Det var spændende at afholde kurserne for jeres medlemmer i Ballerup, Hobro og Fredericia og ikke mindst høre deltagernes refleksioner og feedback.” ‘

Her er Hannes slides fra kurset og her Hannes Ph.d.-afhandling fra Københavns Universitet. 


page1image536page1image704page1image872page1image1040

Intervention over for unge i udskolingen, der stammer

I samarbejde med Audiologopædisk Forening, Foreningen af tale-høre-lærere i Folkeskolen og Foreningen af Universitetsuddannede Audiologopæder arrangerer Stammeforeningen i Danmark igen i år en workshop for logopæder. Workshoppen blev afholdt den 7.november 2018 i Jelling og den 8. november 2018 i Taastrup. 

Du finder Bjarnes Power Point præsentation her 


 Inge Brink Hansens handouts fra stemmekurset..

..med temaet “Virksomme stemmeøvelser – og hvordan logopæder kan hjælpe sangere, der har stemmeproblemer”. Kurset blev afholdt onsdag den 16. maj 2018 på Hobro Vandrehjem.

Her finder du slidsene fra dagen + artiklerne vi talte om:

 
 
 
 
 

Eksterne kurser

PEVOC Pan-European Voice Conference 2019

PEVoC13 afholdes i 2019 den 27. – 31. august i København. Du kan læse mere og holde dig opdateret her.


Dansk Larygologisk Selskabsårsmøde

DLS afholder årsmøde i Middelfart den 25. – 26. januar 2019. Temaet er recurrens parese.

Læs det spændende program her


THE SECOND ANNUAL SOPRACON SYMPOSIUM ON SOCIAL INTERACTION 

Syddansk Universitet arrangerer symposium med temaet “Children relying on augmentative and alternative communication in interaction” den 1. oktober 2018.


RST Grundkursus

Stemmeakademiet tilbyder unikt stemmepædagogisk RST (Ressource Stemme Træning) kursus, der giver dig en stærk personlig stemmemæssig udvikling. Læs mere på http://www.stemmeakademiet.dk/


Coblenzer/ Ørsted VRF kursus 2018-2019

Her er datoerne for Åse Ørsteds kurser i Vejrtrækningsrytmisk Fonation i 2018. Du kan også besøge VRF’s hjemmeside http://coblenzer.net for mere information og artikler.