Vingsted 2019 tilmelding

Tilmeldingerne er strømmet til, således at vi i år må melde stort set alt udsolgt til Vingstedkurset. Vi opretter en kort venteliste, og når 2-3 har sat sig på pladserne, lukker vi også den mulighed. Fra tidligere år ved vi, at kun meget få deltagere må melde fra igen, så derfor bliver listen kun kort. Man kan først regne sig som deltager, når man har modtaget en bekræftelse – men så er pladsen til gengæld også sikret.

Vi vil prioritere personlige medlemmer af foreningen frem for ikke-medlemmer, så er du medlem kan du stadig tilmelde dig.

Se nederst på denne side for aktuel tilmeldingsformular.

Bemærk: efter den 1. juni opkræves ekstra kr. 400.- for sen tilmelding.

Ikke-medlemmer opkræves ekstra kr.500.- på fakturaen og meldes ind i foreningen, da foreningen udelukkende arrangerer aktiviteter for medlemmerne. Det står dog enhver frit for at udmelde sig igen efter ønske og henvendelse til kassereren – kasserer@fthf.dk, gerne før næste års kontingentopkrævning.
Også ikke-medlemmer opkræves ekstra kr.400. ved sen tilmelding efter den 1. juni.

Skulle kurset igen bliver overtegnet, prioriteres deltagelse af personlige medlemmer af foreningen.

Tilmelder man sig som medlem af foreningen via tilmeldingsformularen sikrer man sig en plads. Man kan melde sig ind i foreningen løbende frem til Vingstedkurset.
Har man som nyt medlem modtaget bekræftelse på deltagelse, fastholdes den selvfølgelig, lige meget hvor søgt kurset måtte blive.

Bemærk at du ved tilmelding får en bekræftelse på TILMELDINGEN og først modtager en bekræftelse på DELTAGELSEN lige inden den 1. juli, så du ikke skal spekulere på kursusoptagelsen gennem hele sommerferien.

Tilmelding efter den 1. juni, hvor “tidlig tilmeldingsrabatten” er udløbet:

– hvor tidlig